Jogi nyilatkozat

Jelen weboldalat Németh Ilka (a továbbiakban: „Adatkezelő”) kezeli.
Az Adatkezelővel kapcsolatos további információt az Impresszum menüpont alatt talál.

Bevezetés
Ha Ön nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, ne használja a weboldalt, sem az azon keresztül elérhető szolgáltatásokat.

Szerzői jog
A weboldalon található weboldaltervek szerzői jogai Németh Ilkát illetik. Ezek terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a tulajdonos előzetes hozzájárulása után a forrás megjelölésével lehetséges! E honlap design-ja a szerzői jogvédelem szerint képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért külön védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás, gyűjteményes műnek számít, ezért külön védelmet élvez. A honlap designjának, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak a szerzője Németh Ilka. Az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, forráskódja szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, további felhasználása szigorúan tilos! A blog szekció alatt található bejegyzése terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a tulajdonos írásos hozzájárulása után a forrás megjelölésével lehetséges! A blog bejegyzések, fotók, weboldaltervek üzleti célú felhasználása semmi módon nem lehetséges. A www.ilkrea.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon.

Beágyazott technológia
A weboldal beágyazott lejátszó technológiákat használhat. A weboldal használatával Ön elfogadja a weboldal használatának feltételeit. Azzal, hogy beágyazott technológiát használ a weboldalon, az adott beágyazott technológia használatának feltételeit is elfogadja.

Egyéb rendelkezések
Németh Ilka fenntartja a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására. A jelen jogi nyilatkozatra és a weboldal Ön által történő használatára Magyarország jogrendje vonatkozik.