Ki vagyok én?

Németh Ilka vagyok, az Ilkrea oldal létrehozója. Ezen Blog keretein belül szeretném leírni a grafikával, webdesign-al kapcsolatos gondolataimat, tudásomat, illetve segítséget nyújtani azoknak, akik tanácstalanok bármivel kapcsolatban e területen belül.
Tervezőként azt tapasztalom, hogy egyes részletekről, vagy döntésekről külső szemszögből nehéz látni, hogy milyen elvek és okok húzódnak meg a hátterükben. „Miért nem lehet olyan?”, „Miért nem jó az, amit elképzeltem?” – az ilyen és efajta kérdések nagyon gyorsan össze tudnak gyűlni ember fejében. Ezen kérdőjeleket igyekszem tehát itt megritkítani, esetleg teljesen el is tüntetni őket 😉

Hogy ki vagyok én?

Azon kívül, hogy Ilka, aki grafikus és webdesigner?

Az vagyok, aki tud neked segíteni vállalkozásod elindításában, vagy felturbózásában. Aki képes neked olyan honlapot készíteni, vagy olyan megjelenést álmodni, amire szükséged van ahhoz, hogy a vállalkozásod szárnyra kapjon.

Aki érti, mennyire nem egyszerű eligazodni az online világban, és aki tudja, mennyit emelhet bármilyen vállalkozás lendületén az, ha a megjelenése profi, következetes és tudatosan tervezett.
Sokan hajlamosak lebecsülni a látvány erejét, de kérlek, te ne tedd: a látvány talán bizonyos szempontból semmi, de más szempontból minden:

  • Minden, mert a jól megtervezett látvány behúzza a nézőt, érdeklődést, szimpátiát és bizalmat ébreszt benne. Céged/vállalkozásod megjelenése olyan, mint a ruházat: sugallhatod vele azt is, hogy elavult vagy, szürke, egy a millióból. Persze lehet, hogy csak a külsőségekkel nem foglalkozol, de ha tetszik, ha nem: a külső számít. Az első benyomás könnyen lehet egyben az utolsó is, ha a megjelenéseddel valami nincs rendben.
    Ha viszont fordítasz figyelmet a vállalkozásod megjelenésére, azzal azt üzened a világnak: „Itt vagyok, profi vagyok abban, amit csinálok. Képes vagyok magas minőségű szolgáltatást és/vagy terméket nyújtani, így jó okod van engem választani.” Az emberek pedig, ha nem is feltétlenül tudatosan, de veszik az üzenetet.
  • A látvány azonban semmi is, hiszen minden, amit a design sugall, csak ígéret, amíg meg nem valósítod.

A jó hír az, hogy én vagyok az, aki tud neked segíteni ebben. A tervező, aki mindig a tőle telhető legjobbat nyújtja, lelkiismeretesen dolgozik. Aki szívügyének tekinti, hogy az elkészült munkája minden igénynek megfeleljen.

Ha tehát honlapra, arculatra, vagy bármilyen egyéb, vizuálisan jól kinéző dologra van szükséged, azt rám bízhatod: ezt a terhet le tudom venni a válladról.
A többi már csak rajtad múlik.

Hívj vagy írj bátran, és olvass Ilkrea blogot! 😉