Weboldalterveim

Szöllősi Heléna

Szöllősi Heléna egy szakképzett gyermekpszichológus, rengeteg profizmussal és gyakorlattal a háta mögött. Engem bízott meg, hogy készítsem el számára a bemutatkozó weboldalát, amelyet én nagy örömmel fogadtam el. A fő motívum a tenger, a szárnyalás és a szabadság voltak, és azt hiszem, a végeredmény igazán magáért beszél :)

ComplexPilates

A ComplexPilates weboldalában egy szerelemprojekt valósult meg, ugyanis nem csak a sokoldalú mozgásformák sorsát viselem a szívemen, de az ilyen szabadabb stílusú weboldaldesign elkészítésében érzem leginkább otthon magam. Cél a lágyság, a dinamika és az egyedi megjelenés volt, amit hiszem, hogy jól sikerült megvalósítanom :)

Shopmentor

A Shopmentor Kft. weboldalára ráfért már a ráncfelvarrás. Az eredeti design túlzsúfoltsága, aprólékos részletei sajnos az olvashatóságot és a használhatóságot csorbították, ami szarvashibának számít webdesigner szempontból. Az új oldal kialakításánál a kulcsszó a letisztultság lett. Az arany igazság tehát itt is él: a kevesebb mindig több!

Munkavédelmi cipő

A munkavedelmicipofertotlenites.hu egy egyszerű egyoldalas weblap, amelynél a fő feladat az volt, hogy készüljön egy vizuálisan megkapó, egyszerű oldal, ami tömören kifejti a szolgáltatás hogyanját és mikéntjét, majd kapcsolatfelvételre ösztönöz. Az eredmény szerintem igazán szép lett :)

Biolifehacker

A Biolifehacker landing oldalának dizájnterv készítésénél már adott volt mind a logó, mind az arculati elemek, a betűtípus, képek és a színek. A feladatom az volt, hogy a lefektetett szabályok megtartásával készítsek el egy lendületes és vagány megjelenést, amire a látogató később is emlékezni fog.

Agnart

Az Agnart két hölgy szuper vállalkozása arra, hogy a művészeti foglalkozásokat és a természetgyógyászatot holisztikus szemlélettel közelítve meg egészen új fajta módon segítsen megőrizni, fejleszteni az embereknek a testi, mentális és szellemi egészséget. Az Agnart weboldal design-ja pedig úgy gondolom, hogy hűen ki is fejezi ezt :)

LoveFinland

A LoveFinland weboldalterve nem rejti véka alá a célját és a közönségét: Finnországrajongók, gyülekező! A grafikai terv ún. "csempe" nevezetű stílusban készült, amelynek lényege a négyzetes blokkokból felépült tartalom. Ennek letisztultsága és eleganciája pedig híven kifejezi a finnek egyik fő jelszavát: egyszerűség és praktikusság!

Tiszta Kertem

A Tiszta Kertem egy kertészeti cég a Nyírség szívében, akik igazi küldetésüknek tekintik a rendezett és harmonikus kertek és parkok kialakítását. A weboldal kialakításában az egyszerűség és a harmonikus kialakítás volt a cél, hogy célcsoportjuk minél egyszerűbben tudja használni az oldalt abban az esetben is, ha nem rendelkeznek komoly internethasználati tapasztalattal.

Művész Kuckó

A MűvészKuckó weboldalterve volt az első önálló munkám, amelyet a webdesigntanfolyam vizsgájára készítettem el még 2019 decemberében. Bár az idő jócskán eljárt már felette, de szívesen tartom meg a porfólióm amolyan "0. elemeként". Nyilvánvaló hibái ellenére szeretem és sokat jelent nekem, mert jól mutatja az eltelt időt és a megtett utat.

Egyéb grafikai munkáim

Könyvborító: Képeskönyv

Rajcsik Zoltán az előző könyve után újra megtisztelt a bizalmával és felkért, hogy készítsem el az új verses kötete, a Képeskönyv borítótervét is. Nagyon jólesett a megkeresés és örömmel mondtam rá igent nem csak a Mediball felé érzett megbecsülésem, de a könyvek iránt érzett szeretetem miatt is. A végeredmény pedig mindkettőnk megelégedésére szolgált.

Arculatterv: ComplexPilates

A ComplexPilates több, mint egyszerű pilatesoktató képzés: Éva kidolgozta saját módszertanát, melyben a pilates gyógytornát megszégyenítő hatékonysággal működik: tanfolyamán ezt a magasszintű tudást lehet elsajátítani, a feladatom pedig az volt, ennek az egyszerűségét és harmóniáját ragadjam meg.

Könyvborító: A harcos titka

Rajcsik Zoltán egy látványos és különleges mozgásformának hódol, ami neki -és még sok más gyakorlónak- több puszta sportnál, ez egyszerre mozgás és életszemlélet. Ez a Mediball, amely ihlette a verseket, a feladatom pedig ennek az életérzésnek az ábrázolása volt a könyv borítóját ékesítő grafikán keresztül.

Névjegykártya – Nagy Gábor

Nagy Gábor igazi komplex szemléletű ember, aki mint mindent, a gyógymasszázst is több oldalról közelíti meg. Célja a gyógyítás, és mikor felkért a logója és a névjegykártyája elkészítésére, ez a gondolat volt a fő vezérmotívum. Az elkészült motívum és a hangulata is híven tükrözi a harmóniát és a gyógymasszázst.

Csaba és Brigi esküvői meghívója

Mikor Csaba és Brigi megkért rá, hogy tervezzem meg én az esküvői meghívójukat, nem volt kérdés, hogy vállalom-e annak ellenére is, hogy ez a műfaj távolabb áll tőlem. A feladatom az volt, elkészítsem elmondás alapján a borítón szereplő illusztrációt, és hogy a meghívón keresztül kifejezzem személyiségüket. Ez elmondásuk alapján 100%-osan sikerült is :)

Iswari posztok

Az Iswari táplálékkiegészítőkhöz készült posztok az egyik első önálló munkáim között voltak, amiket ráadásul rendkívül élveztem is. A feladatom az volt, hogy az Iswari tasakokat megszemélyesítve a négy évszaknak megfelelö tevékenységekbe 'dobjam bele', és igen szórakoztató volt elkészíteni ezeket. A képek vidámsága és energikussága szerintem magáért beszél :)

Minden elkészült munkámra garanciát vállalok!

Nem árulok zsákbamacskát, nekem a TE elégedettséged a legfontosabb! Ha nem vagy elégedett az elkészült munkával, visszafizetem a pénzed.

Wordpress alapú honlapokat készítek teljesen személyre szabott reszponzív design-al, mely minden eszközön jól mutat.

SEO -és felhasználóbarát kialakítású weboldalt kapsz kézhez modern, igényes megjelenéssel, amely vonzza a látogatókat.

Célom, hogy honlapoddal teljesen elégedett lehess most és majd a jövőben is. A Te sikered az én sikerem is, így törekszem a tökéletességre.

Ha mindennek az elején tartasz, az sem baj: Nem csak a honlapod, hanem vállalkozásod teljes arculatát is felépítem az alapoktól.

Kreatív és egyedi megközelítés, megbízható és magas szintű munkavégzés jellemez.

Minden esetben felmérem igényeidet, és segítek elképzeléseid profi szintű megvalósításában.

Hogyan zajlik a munkafolyamat?

- Elbeszélgetünk. Megismerem vállalkozásodat és felmérem az igényeidet.

- A megbeszéltek alapján személyre szabott árajánlatot készítek. Amennyiben megegyezésre jutunk, a következő lépés a 30% előleg átutalása.

- Ezután elkezdem tervezést: kutatómunkát végzek, felépítem a színvilágot, betűtípusokat keresek, stb...

- Készítek egy hangulattáblát és egy sematikus weboldalváz grafikát.

- Bemutatom, hogyan fog felépülni a weblapod. Elmagyarázom a miérteket, illetve amennyiben szeretnéd, módosíthatunk a vázlaton.

- A honlap oldalai, funkciói letisztázásra kerültek, így a te feladatod, hogy ezekhez szöveget hozz.
Tippek a webszöveghez.

- A következő, amit megmutatok neked, az már egy teljesen pontos grafikai terv az oldaladról. Amennyiben elfogadod, én elkezdem lekódolni.

- A lekódolt weboldalból egyedi Wordpress sablont készítek.

- Az elkészült oldalba bekötöm a szükséges funkciókat, illetve a látogatószám és a weboldal teljesítményének mérésére szolgáló eszközöket.

- Oldaladat SEO-barát módon alakítom ki, és amennyiben te szeretnéd a jövőben kezelni, elmagyarázom, hogyan használd szakszerűen.

- A tesztoldalon megtekintheted a honlapodat! Ha elfogadod, a fennmaradó 70% munkadíj megtérítése után én átköltöztetem a weboldalt a saját tárhelyedre és élesítem.

...és hogy biztos minden rendben legyen, még két hétig díjmentesen a rendelkezésedre állok, ha bármilyen kérdésed, vagy gondod van.

Igen, veled szeretnék dolgozni!