Rólam

 
Mivel foglalkozom?

Elsősorban egyéni vállalkozók, illetve kis- és középvállalkozások számára készítek weboldalakat, legyen szó akár blogról, vagy bemutatkozó honlapról. Azonban rendelkezem OKJ-s grafikusi végzettséggel is, így nem csak weblapokkal kapcsolatban tevékenykedem, nagyon szívesen végzek bárminemű grafikai munkát is. Nagyon szeretek például logót tervezni, vagy arculatot kialakítani, de számomra minden érdekes, ami látványilag tervezhető! Főleg az Adobe programokat használom: Photoshopot, Illustratort, InDesignt, ismerkedem továbbá az XD-vel is. Nagyon szeretek azonban nem csak számítógépen, hanem kézzel is alkotni, pl. rajzolni, festeni, így akár ilyen témájú feladattal is szívesen foglalkozom!

Mi a célom?

Elsősorban a Te elégedettséged a munkámmal.

Maximalista vagyok, igyekszem mindig a lehető legjobbat kihozni magamból, így az, hogy a feladataimat a lehető legjobb minőségben lássam el, magától értetődik a számomra. Szeretem létrehozni az újat, szeretem az esztétikát és a szépséget, és nagyon szeretek segíteni is, így számomra nincs nagyobb öröm annál, mint ha látom, hogy az általam elkészített munkák “életre kelnek”, és segítenek másoknak elérni az általuk kitűzött célokat. Hiszen ezért készültek!

Másik célom maga a fejlődés. Ahogy a legtöbb szakmában, itt is igaz: Mindig van mit tanulni, van miben ügyesebbnek és eredményesebbnek lenni. Én is szeretnék egyre jobb és jobb lenni abban, amit csinálok, hiszen nem csak megélhetésnek tekintem, hanem legfőképpen hivatásnak.